Ontmoet onze recruiters

Mandy van Mulken

Tel: 088 000 1600
Email: mandy.vanmulken@intergrin.nl

Als Corporate Recruiter ben ik verantwoordelijk voor de invulling van alle vacatures bij Het Rughuis.

Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk. Dat klinkt heel cliché, maar daarom niet minder waar! Onze organisatie is heel hard gegroeid en daardoor heb ik de mooie kans gekregen om in 2017 recruitment op de kaart te zetten. Doordat ik een breed takenpakket heb, krijg ik veel mee van onze dynamische, innovatieve organisatie. Deze ervaring zet ik dan ook al te graag in bij het werven van nieuwe collega’s.

Hoe ik mijn week het liefste afsluit? Met de wetenschap dat ik talenten heb kunnen koppelen aan hun ultieme baan. Hoe mooi is dat!

Jan de Lange

Tel: +31 6 40 70 04 36 
Email: jan.delange@intergrin.nl

Als corporate recruiter focus ik mij op het werven van gemotiveerde regiebehandelaars voor zowel PHI als Het Rughuis.  

Vanuit mijn marketing achtergrond neem ik de behoefte van de kandidaat als uitgangspunt om te komen tot een goede match voor een langdurige en vruchtbare samenwerking. 

Binnen het team recruitment werken we intensief samen en proberen we in de huidige krappe arbeidsmarkt gedreven kandidaten voor onze groeiende organisaties PHI en Het Rughuis te vinden en te enthousiasmeren.  

Zo bouwen we structureel aan netwerken met onze doelgroepen, van waaruit we ze voorzien van zinvolle informatie. Binnen deze doelgroepen wordt onze holistische werkwijze als uiterst positief ervaren; kandidaten zien het werken in multidisciplinaire teams veelal als een mooie en logische uitdaging.  

Uiteindelijk blijkt, naast passende arbeidsvoorwaarden, multidisciplinair teamwork en de psychosomatische behandelmethode, vooral ook de sfeer op de vestiging voor de kandidaten een grote rol te spelen. 

We streven er dan ook naar om kandidaten optimaal aan de sfeer te laten proeven door ze een dagdeel mee te laten draaien met een multidisciplinair overleg (MDO) op de betreffende vestiging. 

Dit alles met als doel te komen tot een langdurige en prettige samenwerking.